Föreläsning i Mental träning och Mindfulness

Ge en gåva
Skapad av:
JENNY HAGMAN
Samlar in till:
Insamling till Ukraina

Föreläsning i Mental träning och Mindfulness

Digital föreläsning på söndag 13/3: "Bättre golf med Mental träning & Mindfulness.

Jag kan nuförtiden med gott självförtroende lova dig att när du för in mental träning och mindfulness i din träning så kommer du att både bli bättre och må bättre, på och av golfbanan. På söndag kl 17.00-19.00 dyker vi in i dessa verktyg och jag visar dig hur du löser både mentala och tekniska spärrar genom enkla och effektiva övningar.

Har du inte anmält dig redan så gör det nu!🤗. Länk till anmälan ser du här nedanför. Och hela föreläsningen spelas in så du kan se den i efterhand om tiden inte passar.
Och genom denna insamling så kommer jag donera alla intäkter från och med nu till @sverige_for_unhcr för Ukraina.. Du stärker dig mentalt och lär dig bli mer närvarande och samtidigt gör du skillnad för de som verkligen behöver det just nu.

Anmäl dig till föreläsningen här!
Ge en gåva
5 500 kr
110%
0 Dagar kvar

JENNY HAGMAN gav 5 500 kr

Senaste aktivitet

  • JENNY HAGMAN JENNY HAGMAN gav 3 250 kr

    Pengarna kommer från min föreläsning jag höll ikväll där alla pengar sedan den 8/3 går till er. Totalt blev det 5500 kr och förhoppningsvis tickar det på lite mer, men det var dagens föreläsning som var målet.

  • JENNY HAGMAN JENNY HAGMAN gav 2 250 kr

    Jag har en insamling från min föreläsning på söndag. Alla som deltar betalar 250 kr/person och detta är den första bunten som kommit in och allt går till er:-). Inte så många än, men hoppas på fler. TACK och tänker på er varje dag! KRAM