Created By:
Kajsa Larsson
Collecting for:
Flyktingkriser
Nu är det dags för välgörenhetsprojektet ”Skänk så sjunger jag” att få liv igen! Insamlingen öppnar lördagen den 11 augusti med en livesändning från min facebooksida www.facebook.com/Kajsaspage och lördagen den 25 augusti kl 15.15 blir det ett scenframträdande på Södertäljefestivalens Lilla Scen då publiken på plats får bidra till insamlingen önska låtar direkt! Passa på att ge ditt bidrag och önska din låt redan innan via webben och kom till Marenplan i Södertälje för att få se låtarna live. Jag ska spela så många låtar som jag hinner med och kan på de 30 minuter som jag har till mitt förfogande.

"Skänk så sjunger jag" är ett välgörenhetsprojekt som jag startade 2017, där jag samlar in pengar till förmån för människor på flykt. Det är mitt sätt att hjälpa på ett sätt jag kan, genom att sjunga och musicera. Förra året samlade alla som deltog i insamlingen ihop nästan 5000 kr tillsammans. Tänk vad vi kan göra tillsammans! Målet i år sätter jag därför på 5000 kr och hoppas att insamlingen når ut till ännu fler människor - för att kunna hjälpa ännu fler som har det svårt. I år kommer jag ju dessutom ta insamlingen till scen och hoppas att en massa Södertäljebor känner att det här är något de kan bidra till.

Gör så här!
1. Skänk valfritt belopp till insamlingen genom länken på den här sidan.
2. Skriv i kommentaren vilken låt (och artist) du skulle vilja höra. Om du vill får du gärna skriva en kommentar till varför du vill höra just den låten.
3. Håll utkik på Facebook.com/Kajsaspage för att se när videon på din låt läggs upp!
4. Kom till Södertäljefestivalens Lilla Scen på Marenplan lördagen den 25 augusti kl 15.15 för att se livespelningen. Under spelningen kommer jag i största möjliga mån spela nya önskelåtar som kommer in via insamlingen.

(Jag kommer även att uppdatera med info om insamlingen på instagram @kaisr och på min hemsida www.kajsa-larsson.se )

Alla kan vi göra något för att få en lite bättre värld. Tack för att du engagerar dig!
Vänliga hälsningar
Kajsa Larsson

Donate

2,450 kr
Collected

49% 5,000 kr

13
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Sofia Sofia
  Detta är en så fin idé! Stort tack från oss!
 • Sharon Söderberg Sharon Söderberg Donated 150 kr

  Tycker detta är så bra och vill ge skänka en gåva i Anna Stenbecks namn då hon fyller år. Anna får önska en låt och återkommer därför med låtval! Grattis Anna!

 • Amanda Bergmann Amanda Bergmann Donated 100 kr

  Hej Kajsa, vad duktig du är! Jag önskar min all time favoriterlåt New slang med The Shins :) kram Amanda

 • Maria Holberg Maria Holberg Donated 200 kr

  Heja Kajan, du är bäst! Jag skulle vilja höra Seinabo Seys ”I owe you nothing”!

 • Anna Westman Anna Westman Donated 100 kr

 • Sara Marklund Sara Marklund Donated 400 kr

  Hej finaste Kajsa! Jag skulle gärna vilja höra dig framföra ”Home” av Edward Sharpe and the Magnetic Zeros om det är möjligt. Så vilj jag gärna dedikera den till Daniel och lillgrabben :) kram

 • Tina Nilsson Tina Nilsson Donated 150 kr

  Önskar låten Closer med The Tiny för att den är fin. Precis som du. Gillar det du gör!

 • Sofia Portström Sofia Portström Donated 150 kr

  Roligt med insamling igen! Just nu saknar jag fantasi med låtval men förra gången blev jag så himla glad när du spelade och sjöng Morning has broken med Cat Stevens/Yusuf Islam, så jag vill gärna höra den igen:). Heja dig med fortsatt insamling!

 • Petra Månsson Petra Månsson Donated 200 kr

  Aretha Franklin var en fantastisk sångerska och icon. Jag vill höra låten ’Respect’. Den faller bra in även under kategorin som du samlar in pengar för - flyktingar ❤️

 • Charlotte Fagerstedt Charlotte Fagerstedt Donated 300 kr

 • Hasse Larsson Hasse Larsson Donated 150 kr

  Jag vill höra Sverige av Kent för att den har en bra text som ligger i tiden

 • Elin Bemark Elin Bemark Donated 50 kr

  Såg din insamling via mina vänner Fam Söderberg. Bra initiativ! Heja! Jag skulle gärna höra Clown med Emeli Sandé. Kram!

 • Sharon Söderberg Sharon Söderberg Donated 200 kr

  Fint att du gör detta igen Kajsa! Billie fick önska denna gång och det blev Can’t stop the feeling med Justin Timberlake. Kram!

 • Kajsa Larsson Kajsa Larsson Donated 300 kr

  Nu startar vi insamlingen! Kom igen vänner och allihopa! Jag vill höra "Det ska nog gå"