Skapad av:
Edvina Palmcrantz
Samlar in till:
Flyktingkriser
När det var dags att börja planera mitt examensarbete tillika gymnasiearbete så var det inte självklart vad jag skulle göra. Men när jag tillslut insåg vad jag ville göra - och av vilken anledning - så kändes det så uppenbart. En konsert, där jag och mina kompisar får göra det vi tycker är allra roligast, till förmån för något som engagerar många och ligger mig varmt om hjärtat.

Så här är den! En insamling till alla världens människor som gör det tuffa beslutet att lämna sina hem, inte för att de vill, inte för att det finns något som lockar, utan för att se till att en själv och sina nära och kära kan få en framtid fri från krig och förtryck.

Kanske kan den här insamlingen bidra till att förenkla vardagen för alla de som inte har haft turen att födas i ett land utan krig, så som jag och mina klasskompisar har. Kanske kan jag och mina kompisar sänka tröskeln till att hjälpa med den här insamlingen, och tillsammans göra skillnad.

Senaste aktivitet

  • Susanna S Susanna S Sverige för UNHCR
    Stort tack för ditt engagemang för människor som tvingats fly sina hem! 550 kr räcker exempelvis till ett skolpaket och 7 st värmande filtar.
  • Philip Edvinsson Philip Edvinsson Donerade 250 kr

  • Anonym användare Anonym användare Donerade 50 kr

  • Annica Johansson Annica Johansson Donerade 100 kr

  • Alva Rådström Alva Rådström Donerade 50 kr

  • Cathrine Pslmcrantz Cathrine Pslmcrantz Donerade 100 kr

    För att UNHCR gör det jag själv skulle vilja kunna göra - bäst då att åtminstone ge bidrag så att de som kan, kan fortsätta