Insamlingskonserter till förmån för människor på flykt!

Donate
Created By:
Larsen Produktion Bokning & Arrangemang
Collecting for:
Flyktingkriser

Insamlingskonserter till förmån för människor på flykt!

Fredagen den 16 oktober anordnas insamlingskonserter på Clarion Hotel och East West i Örebro till förmån för människor på flykt.

Örebro's finaste artister plus Juha Mulari från Stockholm medverkar denna kväll helt gratis och alla insamlade pengar går till UNHCR, FN's flyktingorgan.

Medverkande artister (fler kan tillkomma)*
Juha Mulari, Meadows ever Bleeding, DSH5, Peter Nygren & Niclas Ekholm, Mohlavyr, Bafoons,Domargård/Damin/Bengtsson med vänner, Björn Wallgren, Åsa Bergfalk & Peter Tikkanen, The Happy Hippo Family.

*Med reservation för ändringar

Valfri entré - intäkterna går till UNHCR.

Tider på resp. spelställe:
Clarion Hotel Örebro
Kl. 15.30 - 16.30 - Mingel
ca. kl. 16.30 till ca 23.00 - Livemusik
www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-...

East West
Kl. 22.00 till ca 01.00 - Livemusik
www.eastwestsushi.com

Spelschema publiceras på:
www.facebook.com/larsenproduktion
www.larsenproduktion.com


PÅ FLYKT I EUROPA
En kris utspelar sig just nu i Europa och Medelhavet. Tusentals människor flyr för sina liv. UNHCR är på plats längs flyktvägarna och ger livräddande hjälp.

I år har nästan 500 000 människor korsat Medelhavet. Flyktingar tvingas göra en livsfarlig resa från länder som Syrien, Irak, Afghanistan och Sudan som slits sönder av krig och förstörelse – listan med grymheter och mänskligt lidande är lång.

Tusentals familjer flyr för sina liv varje dag. De tar risken att korsa förrädiska hav och taggtråd som utgör gränser. Många har inget annat val än att gå ombord överfulla båtar för att ge sina barn en chans att överleva och komma i säkerhet.

För familjer som har överlevt skräckfyllda år av övergrepp och krig - är att fly sina hem den enda möjligheten de har. För vissa är denna desperata flykt deras sista. Nästan 3000 personer har drunknat i försök att nå Europa.

UNHCR, FN:s flyktingorgan är på plats i krigshärjade länder och längs flyktvägarna för att ge skydd och nödhjälp som mat, vatten och sjukvård. Vi har listat 14 viktiga saker som du kan göra för att hjälpa!

UNHCR uppmanar EU:s länder att ta ett gemensamt ansvar för en human flyktingpolitik och kräver fler laglig och säkra vägar in i Europa.

Donate
35,173 kr
117%
0 Days left

Larsen Produktion Bokning & Arrangemang donated 3,601 kr

Recent activity

  • East West East West donated 3,601 kr

  • HKC Clarion Hotel Örebro HKC Clarion Hotel Örebro donated 31,072 kr

  • Anonymous User Anonymous User donated 500 kr